Hvis du virkelig skal se godt ud til en mere formel anledning, er det helt rigtige valg butterfly. Men der findes rigtig mange forskellige former for butterflies, så det handler også om at vælge den rigtige til lejligheden.

Vælg en stil, der passer anledningen

Først er fremmest handler det om at vælge den rigtige kombination af butterfly og skjorten. Hvis du som mange andre mænd ikke er helt vildt stærk i rigtige farvesammensætninger, er det sikre valg selvfølgelig altid sort på hvid, altså en sort butterfly til en hvid skjorte.

Men der er rig mulighed for at sætte lidt mere kulør på outfittet, hvis du har lyst. Hovedregelen er, at butterflyen altid skal være mørkere end din skjorte. Ellers handler det bare om at kombinere kontrastfarver frem for komplementærfarver, da det ofte bliver for meget for vores øjne, hvis komplementærfarver blandes.

Hvis du vælger en skjorte med mønster, bliver det straks en anelse sværere at vælge din butterfly, men som hovedregel skal du altid vælge én, som har et andet mønster end din skjorte. Du kan dog også vælge samme mønster. Hvis du for eksempel vælger striber, skal den ene del have bredere striber end den anden, så der stadigvæk kan skelnes.

Hos Herrernes Magasin har de mange butterfly til mænd, med modeller i alverdens farver, kombinationer og stilarter. Det giver dig gode muligheder for både at vælge det friske og kulørte look, ligesom der er noget for den mere stilrene mand.