Det er blevet et hit for mange par at sørge for at kvinden altid kan hygge sig i sengen når hun har lyst. Dette har indtil nu været et problem for mange mænd, da beskytter- og ejerskabsinstinktet ofte tager over når det kommer til at dele sin kvinde med nogen.

Nu er det muligt for dig og din partner at lave en afstøbning af din erigerede penis således, at hun altid har mulighed for at finde sit yndlingslegetøj frem fra skuffen og hygge sig når du ikke har tid grundet arbejde, sport i tv eller træthed.

Derudover er der også et meget frækt aspekt i hele miseren om at klone sin penis – kan man dobbeltpenetrere sin partner med ens egen penis på samme tid – og hvor frækt vil det ikke være at se hende gå oralt amok på noget, der er dit mens du har gang i hende?

Klon din penis – trin for trin guide

Der findes mange forskellige sæt som kan give dig og din partner mulighed for at lave en afstøbning af din penis, dog anbefales det at man køber det sæt, der kaldes ’Clone a Willy’. Denne guide er skrevet ud fra dette sæt.

  1. Det første man skal gøre er naturligvis at blande afstøbningspulveret som beskrevet i pakken og derefter hælde det i det medfølgende rør.
  2. Derefter skal du sørge for at have en god og stærk erektion – lad gerne din partner kæle lidt for andre steder af din krop for at rejsningen bibeholdes – denne skal nemlig være placeret i røret med afstøbningsblandingen i 100 sekunder.
  3. Når de 100 sekunder er gået og du har trukket din penis til dig, skal silikonemassen hældes ned i din afstøbningsform. Det tager ca. 24 timer for denne at hærde – så sørg for at stille den et sikkert sted.
lav din egen penis

Det er ikke sværere end disse tre trin af lave en klon af din penis. Denne kan efterfølgende bruges igen og igen og kan rengøres ganske som en normal silikonebaseret dildo.

Vent ikke – klon din penis i dag

Der er mange sjove og lidt skæve aspekter i at lave en kloning af sin penis. Det sjove er naturligvis, at man kan have en tro kopi af sin diller – hvilket i sig selv er en ret sjov gimmick at have i hjemmet. Derudover kan man få mange sjove ting ud af, at gøre dette i fællesskab med sin partner, da han eller hun også vil synes det er sjovt at få en klon af din penis.

Du kan med fordel lege at du er en af de store super pornostjerner når først du har forsøgt dig med at klon din penis, da man ser flere og flere typer sexlegetøj, der er baseret på baggrund af afstøbninger af deres penisser.

Derudover kan du og din partner glæde jer til mange timers leg og sjov i soveværelset, når i har en klon af din penis, da denne kan bruges i mange år frem.