Myten om kærlighed ved første blik har floreret i populærkulturen i mange år. Men dem, der har været gift længe eller blot har haft en længerevarende forhold ved, at kærlighed tager tid. For kærligheden skal som alt andet passes. Glemmer vi at bruge tid sammen med eller på at finde kærligheden, så opstår den ikke, men ebber ud.

Men det behøver ikke at være en date, hvor man sidder og snakker over et glas vin. Man kan sagtens finde kærligheden over madlavning, i en båd over Kattegat og, ja, endda på golfbanen.

Er du vild med at spille golf? Eller kunne du tænke dig at prøve det? Så læs med her, og find ud af, hvordan du kan kombinere din hobby med at bruge tid med din eneste ene.

Du kan møde nye mennesker, når du spiller golf

Søger du en kæreste, så vil dating eksperten fortælle dig, at du skal ud af huset og i gang med en aktivitet, hvor du kan være social. Altså du skal ud og møde nogle nye mennesker. Gør man ikke det, så møder man i hvert fald aldrig den eneste ene.

Her kunne golf være en rigtig god aktivitet at starte til. Ofte er der nogle introduktionskurser med en gruppe. Her vil du forhåbentlig finde nogle, som kunne have lyst til at fortsætte med at spille med dig, også efter kurset er slut. Og hvem ved? Måske det endda udvikler sig til noget mere romantisk hen ad vejen?

Hvad end du er til kristen dating eller afro dating (som du kan læse mere om på AfroIntroduction), så kan det sagtens ske på golfbanen. Når solen går ned, og bolden triller i hullet, hvad er så en bedre setting for den perfekte date?

Brug tid med din partner – tag et spil golf sammen!

De fleste par kender det, at hverdagen kan komme til at fylde lidt for meget i forhold til kærligheden. Man glemmer simpelthen at bruge tid sammen, nu når der også er børn, madlavning, afhentning og vasketøj. Her kan golf være en rigtig dejlig måde at bruge tid sammen med sin partner, mens man også får rørt sig og slappet lidt af.

Er det tiden efter fødslen? Så kan det være svært at få romantik ind i hjemmet igen, når der hele tiden er et barn, der kræver opmærksomhed. Derfor kan man med fordel lade baby blive hjemme hos en babysitter, og så tage sin partner og en golfkølle med ud til banen. Det tager ikke meget mere end et par timer at spille par 3 banen – især ikke hvis man har prøvet det et par gange!

Derfor er det altså bare om at komme på golfbanen, tag gerne af sted, når solen er på vej ned, og få nogle gode grin og stunder sammen med den eneste ene. Hvad end I har været sammen i mange år, eller I først lige er mødtes for første gang. Held og lykke!